RECENZE OBCHODU 3SLEVY.CZ

1250 hodnocení
94 %   zákazníků je spokojeno s termínem dodání
96 %   zákazníků je spokojeno s komunikací
97 %   zákazníků je spokojeno s dodáním zboží



Nejnovější recenze od zákazníků 3slevy.cz:
 

smajl  Jesenka
18. září 2018
plus Hodnocení: 100%
Objednal jsem manželce pár kousků, něco jí bohužel nesedělo. Po odeslání zboží zpět jsem měl peníze na účtě asi z 4 dny.


smajl  Fanda
11. září 2018
plus Hodnocení: 100%
Všechno v pořádku, svou objednávku jsem obdržela během 3 týdnů a jsem moc spokojená

smajl  TFd1
4. září 2018
plus Hodnocení: 100%
Prekvapila me doba dodani, ktera mela byt dlouha, ale zbozi dorazilo po tydnu :-) kvalita pomerne slusna za tu cenu :)

smajl  Zalesky
22. srpna 2018
plus Hodnocení: 100%
Kvalita zbozi a super komunikace s prodejci

smajl  Monika
7. srpna 2018
plus Hodnocení: 90%
Nádherné zboží skoro zadarmo, super komunikace, doba dodání sice delší, ale stojí si na zboží počkat
Reklamace menšího trička také bez problémů. Peníze jsem měla na účtě do 3. pracovních dní 

smajl  Lucie
16. července 2018
plus Hodnocení: 100%
Super ceny, nízké poštovné
pošta mi balíček uložila, ale nedala lístek do schránky, na emailu mi ale poslali sledovací číslo a já tedy balíček nakonec v pořádku obdržela

smajl  Gábina S.
29. června 2018
plus Hodnocení: 100%
Obchod 3slevy.cz doporučuji. Zásilka mi byla doručena v pořádku Českou poštou. Šaty jsou přesně jako na obrázku. Děkuji. Gábina

smajl  Tereza L.
20. června 2018
plus Hodnocení: 90%
Velký výběr letního oblečení za super ceny.

smajl  Michael S.
14. června 2018
plus Hodnocení: 100%
Levné zboží, hezký eshop, ručí za všechno, platil jsem vždy dopředu a vše vždy došlo. Doporučuji

smajl  Dominik B.
12. června 2018
plus Hodnocení: 90%

Rychlá a pohotová komunikace ze strany obchodu přes email. Zboží dorazilo cca za 15 dní a vzhledem k velmi nízké ceně jsem s kvalitou opravdu spokojená a moc mile mě to překvapilo. Pravděpodobně zde objednám znovu a možná už vyzkouším i nějaké oblečení.


smajl  Petra K.
10. června 2018
plus Hodnocení: 100%

100% spokojenost. Na 3slevy.cz jsem nakoupila uz dvakrat a urcite si zase znovu neco vyberu i potreti.


smajl  Andrea N.
6. června 2018
plus Hodnocení: 100%

Nečekala jsem že to dojde tak rychle, mají dodací lhůtu 15-30 pracovních dní, ale mě zboží dorazilo 8 den. Se šaty a kabelkou jsem spokojená.


smajl  Adam S.
2. června 2018
plus Hodnocení: 100%

Jsem maximálně spokojenej. Objednával jsem pro manželku, dodací lhůtu dodrželi a ceny jsou supr...


smajl  Kateřina D.
1. června 2018
plus Hodnocení: 90%

Velký výběr sortimentu za skvělé ceny. Doručení bylo malinko delší, ale to mi vůbec nevadilo. Objednávala jsem šatičky pro dceru a pro sebe krajkované šaty, legíny a džíny. Ptala jsem se na mailu i ohledně velikosti a se vším mi poradili. Ochotný zákaznický servis. Se vším jsem nadmíru spokojená... a ty ceny :-)))) Jen je malinko delší doba dodání. Příště jdu zase sem:)


smajl  Veronika Ch.
25. května 2018
plus Hodnocení: 100%

Super komunikace..rychlé vrácení peněz za nevyhovující ( velikostne) zboží


smajl  Miloš E.
18. května 2018
plus Hodnocení: 90%
 

levné zboží, docela dobrá kvalita na to, jak levné zboží zde je, - delší doba dodání


smajl  Kubík
10. května 2018
plus Hodnocení: 100%

Super vychytávky, které jinde nekoupíte, super!


smajl  Martina
2. května 2018
plus Hodnocení: 100%

Vse probehlo v poradku. Zasilka dorazila a muzu 100% doporucit. Trochu jsem nejdrive bala poslat platbu dopredu, ale velke mnozsti spokojenych fanousku na facebooku me presvedcilo. Vyplatilo se a 3slevy.cz mohu doporucit vsem kamaradkam, ktere si chteji udelat radost nejakym novym kouskem do satniku a neutratit pritom celou vyplatu.


smajl  Milan D.
28.dubna 2018
plus Hodnocení: 100%

Zakoupené zboží dorazilo v pořádku. Nízké ceny a slevy Zajímavý sortiment